Description

Anabela Lourinha House

Location:

Client:

Year:

State:

Scope:

Matosinhos, Portugal

Anabela Lourinha

2016 - 2017

Finished

Architecture - Rehabilitation

This project addresses the subject of the rehabilitation of a building located in the centre of Matosinhos.

 

The program consists on keeping the ground floor as it is, and redesign the first floor. In the main elevation we proceeded to the replacement of the frames, maintaining the existing design of the façade. In the interior, the solution consist i the creation of a large corridor that links the different areas, in which we created some closets that enclosure one bathroom and a laundry. The living room is lifted with the creation of a big frame extending to the kitchen, making the most out of the relation between this spaces and the terrace. The patio has an area at the same level as the living room which allows this area to extend beyond it’s limits, even when the frames are closed.

 

In the interior, the solution consist i the creation of a large corridor that links the different areas, in which we created some closets that enclosure one bathroom and a laundry.

Back

Works

Office

Contacts

Talk with us

MOFASE

Rua Álvaro Castelões 751

4450-043 Matosinhos

Portugal

By appointment only

Copyright © Mofase 2018. All Rights Reserved

Language:

English

Português